Vacature KMKJWF

Bij de Koninklijke Militaire Kapel 'Johan Willem Friso' is een vacature voor (bes)klarinettist. De JWF heeft als standplaats Assen en is een beroepsharmonieorkest van de Koninklijke Landmacht. Het orkest, met als chefdirigent Tijmen Botma, bestaat uit 54 beroepsmusici die zowel in orkestverband als in ensemblevorm optredens verzorgen in binnen- en buitenland. De primaire taak van de KMKJWF is het muzikaal opluisteren van militair ceremonieel. Daarnaast worden er veel concerten gegeven, maar ook taptoes, cd- & tv-opnames horen ook tot de werkzaamheden. Het proefspel is op donderdag 7 april 2016; solliciteren kan tot 14 maart.

Het gaat om een aanstelling als beroepsmilitair voor een periode van 10 jaar met een proefperiode van 12 maanden. Een aanstelling voor onbepaalde tijd behoort daarna tot de mogelijkheden.
Functie-eisen: U bent een ervaren, all-round musicus met affiniteit voor diverse soorten muziek en beschikt minimaal over het diploma Conservatorium Bachelor of Music (voorheen 1e fase) of speelt op een gelijkwaardig niveau. U heeft de Nederlandse nationaliteit en bent bereid een specialistische militaire basisopleiding te volgen.
De eerste selectie vindt plaats op basis van de ingezonden reacties. Daarna volgt een individueel proefspel. Een sollicitatiegesprek, medische keuring en een psychologisch onderzoek behoren ook tot de selectieprocedure.
Solliciteren: Voor algemene informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de Kapelmeester KMKJWF, Luitenant Jody van Overbeek, telefoon 06-20361481. Uw sollicitatie met CV dient voor 14 maart 2016 schriftelijk of per mail bij de commandant KMKJWF, Majoor G. Jansen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. binnen te zijn om mee genomen te kunnen worden in de sollicitatieprocedure.

Losse nummers

Bestel het nieuwste nummer of een eerdere uitgave eenvoudig online.

Los nummer bestellen

Bestellen

Abonnee worden

Mis niets van je favoriete muziekinstrument. Neem nu een abonnement.Tijdelijke aanbieding

Losse nummers

Bestel het nieuwste nummer of een eerdere uitgave eenvoudig online.

Los nummer bestellen

Bladmuziek bestellen

Bestel bijzondere bladmuziek voor klarinet van Uitgeverij de Klarinet. 

Bladmuziek bekijken