Festival voor Gelderse blaasorkesten

hanzefestival2012Op 13 en 14 oktober 2012 wordt in De Hanzehof in Zutphen het Hanzefestival voor Gelderse blaasorkesten gehouden. Maar liefst 15 blaasorkesten presenteren zich die dagen voor een hopelijk talrijk publiek en een professionele jury, bestaande uit Dick Bolt, Jan Bosveld, Tijmen Botma en Jan Nellestijn. Prachtige optredens van zeer diverse orkesten in een wondermooie akoestiek. Voor het volledige programma kunt u kijken op www.mui-online.nl/hanzefestival.asp .
In combinatie met het Hanzefestival vindt op de avond van 13 oktober in de Buitensociëteit van De Hanzehof in Zutphen het openingsconcert plaats van de serie HRFSTWND (www.hrfstwnd.nl). Speciaal voor deze gelegenheid heeft het MUI een projectorkest samengesteld naar voorbeeld van jaren geleden: The Arnhem Symphonic Winds. Het orkest bestaat uit gevorderde amateurmuzikanten, die voornamelijk uit Gelderland afkomstig zijn. De programmering staat geheel in het teken van de gastsolisten van de avond: het Budapest Saxophone Quartet. Het concert wordt gedirigeerd door Römanö Mediati en Ria Kornet.
Kaarten voor het Hanzefestival en het concert zijn verkrijgbaar bij de kassa van De Hanzehof: www.hanzehof.nl / telefoon: 0575-512013.

Losse nummers

Bestel het nieuwste nummer of een eerdere uitgave eenvoudig online.

Los nummer bestellen

Bestellen

Abonnee worden

Mis niets van je favoriete muziekinstrument. Neem nu een abonnement.Tijdelijke aanbieding

Losse nummers

Bestel het nieuwste nummer of een eerdere uitgave eenvoudig online.

Los nummer bestellen

Bladmuziek bestellen

Bestel bijzondere bladmuziek voor klarinet van Uitgeverij de Klarinet. 

Bladmuziek bekijken