Met korting naar de 'Drie grote B's'

Lezers van de Klarinet krijgen € 7,50 (per persoon) korting op het concert 'Drie grote B’s en een briljante Belg' door philharmonie zuidnederland olv Hans Graf. Op het programma staan: Brahms - Tragische Ouverture, Beethoven - Vioolconcert en Bartók - Concert voor orkest. Het concert wordt gegeven in Eindhoven, Heerlen en Tilburg, begin oktober 2014.
Met drie belangwekkende werken vormen drie grote B’s uit de muziekgeschiedenis het programma van het eerste abonnementsconcert van de philharmonie zuidnederland van dit seizoen. Bartóks Concert voor Orkest blijft een van zijn grote meesterwerken, Brahms’ Tragische ouverture is een beknopte blauwdruk van zijn symfonisch werk en Beethovens Vioolconcert een van de bekendste en mooiste vioolconcerten van de negentiende eeuw. Bovendien speelt de briljante Belgische violist Yossif Ivanov de solopartij.

U kunt de toegangskaarten online en telefonisch bestellen via de theaters. Meld bij uw bestelling de kortingscode Klarinet.***
Overzicht van de concerten: 
Vrijdag 3 oktober 2014, 20:00 uur in Parkstadtheaters Heerlen www.parkstadlimburgtheaters.nl (alleen online bestellen mogelijk) 
Zaterdag 4 oktober 2014, 20:15 uur in Muziekgebouw Eindhoven www.muziekgebouweindhoven.nl of 040-24412020 
Zondag 5 oktober, 20:30 uur in Concertzaal Tilburg www.theaterstilburg.nl of 013 543 22 20
Kijk voor meer informatie over het concert ook op www.philharmoniezuidnederland.nl
De korting geldt niet op reeds gekochte kaarten en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Maximaal twee kaarten per persoon.

Losse nummers

Bestel het nieuwste nummer of een eerdere uitgave eenvoudig online.

Los nummer bestellen

Bestellen

Abonnee worden

Mis niets van je favoriete muziekinstrument. Neem nu een abonnement.Tijdelijke aanbieding

Losse nummers

Bestel het nieuwste nummer of een eerdere uitgave eenvoudig online.

Los nummer bestellen

Bladmuziek bestellen

Bestel bijzondere bladmuziek voor klarinet van Uitgeverij de Klarinet. 

Bladmuziek bekijken