Toonkunst Bussum zoekt 2e klarinettist

Het orkest van Toonkunst Bussum (TKB) heeft een vacature voor 2e klarinet/ plaatsvervangend 1e. Er wordt een enthousiaste en sociale klarinettist/e gezocht die in december 2017 lid wil worden van het orkest. TKB is een vereniging met een koor en een orkest die beide o.l.v. Yiorgo Moutsiaras staan. Deze combinatie biedt grote voordelen zoals het programmeren van grotere werken voor koor en orkest. Vaste repetitieavond is de dinsdagavond. Met de blazersgroep wordt regelmatig apart gerepeteerd.

Meer informatie over TKB: www.toonkunstbussum.nl.
De kandidaten doen een auditie, waarin gevraagd wordt een solostuk te spelen en een selectie van fragmenten uit het orkestprogramma.
Bij interesse is het mogelijk om op dinsdagavond te komen kijken en luisteren bij een repetitie: van 20.00 tot 22.15 uur in Muziek- en Educatiecentrum SCALA, Dr. Schaepmanlaan 8 in Bussum, op loopafstand van NS Station Bussum-Zuid.
Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Wil Senden, tel. 035 6235309 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Losse nummers

Bestel het nieuwste nummer of een eerdere uitgave eenvoudig online.

Los nummer bestellen

Bestellen

Abonnee worden

Mis niets van je favoriete muziekinstrument. Neem nu een abonnement.Tijdelijke aanbieding

Losse nummers

Bestel het nieuwste nummer of een eerdere uitgave eenvoudig online.

Los nummer bestellen

Bladmuziek bestellen

Bestel bijzondere bladmuziek voor klarinet van Uitgeverij de Klarinet. 

Bladmuziek bekijken