Klarinetdagen en meer

Rietendag in Zwolle

De eerste Rietendag in Middelharnis was een groot succes. Ruim 60 deelnemers, prima sfeer, leuke muziek, perfecte arrangementen en veel positieve reacties. Op 1 december is de tweede Rietendag van rieten.nl in Zwolle, met een workshop voor amateursaxofonisten, en een masterclass voor conservatoriumstudenten. Ook klarinettisten zijn zeer welkom! Er is plaats voor maximaal 70 deelnemers. Deelnamekosten bedragen €19,50 (inclusief lunch en bladmuziek).
Speciaal voor conservatoriumstudenten wordt er deze dag een masterclass gegeven.

Programma (onder voorbehoud)
09.30 uur - Inloop, koffie, indeling workshops en masterclass
10.00 uur - Opening met concert dor het Artvark Saxophone Quartet
10.30 uur - Workshops/Masterclass onder leiding van de leden van Artvark
12.00 uur - Pauze
13.00 uur - Lezing/demonstratie Rico rieten
13.30 uur - Vervolg Workshops/Masterclass
15.00 uur - Concert door Artvark en alle deelnemers

Meedoen? Speelt u saxofoon of klarinet? In een harmonie, fanfare of ergens anders? Heeft u minimaal het niveau van een B-diploma? Lijkt het u leuk om een hele dag samen muziek te maken, waarbij de grenzen tussen klassieke en lichte muziek wegvallen, er ruimte is voor improvisatie - ook al heeft u daar nog helemaal geen ervaring mee - en wilt u genieten van vier topmusici? En die dag afsluiten met een concert door alle deelnemers? En ook nog veel leren over rieten en aanverwante zaken? We gaan met z'n allen enkele composities/arrangementen van Artvark instuderen onder leiding van de leden van Artvark. De bladmuziek krijgt u ruim van te voren, zodat u zich rustig kunt voorbereiden. Aan het eind van de workshop laten we op een openbaar concertje horen wat we hebben geleerd. Er is een interessante lezing over rieten en we delen rieten uit om te testen.

Extra: Masterclass voor conservatoriumstudenten Speciaal voor conservatoriumstudenten van ArtEZ en andere conservatoria is er een aparte Masterclass, welke door een van de leden van Artvark wordt gegeven. In deze workshop wordt dieper ingegaan op improvisatie, techniek, toonvorming en veel meer.

Kijk op www.rieten.nl voor het inschrijfformulier en meer informatie.

Losse nummers

Bestel het nieuwste nummer of een eerdere uitgave eenvoudig online.

Los nummer bestellen

Bestellen

Abonnee worden

Mis niets van je favoriete muziekinstrument. Neem nu een abonnement.Tijdelijke aanbieding

Losse nummers

Bestel het nieuwste nummer of een eerdere uitgave eenvoudig online.

Los nummer bestellen

Bladmuziek bestellen

Bestel bijzondere bladmuziek voor klarinet van Uitgeverij de Klarinet. 

Bladmuziek bekijken