Klarinetdagen en meer

Masterclass 'Actieve Ademhaling' in Diest

Op 27 juni 2015 organiseert de fa. Adams Muziekcentrale te Diest (België) een masterclass gericht op ademhaling (voor beginnende en gevorderde muzikanten). Deze wordt gegeven door Ton Janssen (koperblazer die zich gespecialiseerd heeft in dit onderwerp). Naast de masterclass bestaat de mogelijkheid voor privésessies of kleine groepen.

Om ontspannen en met een groot bereik te kunnen spelen heb je een actieve ademhaling nodig: een ademhaling die goed getraind en technisch optimaal is. Bij de masterclass komen verschillende aspecten aan de orde: het trainen van de inademing op diepte en uithoudingsvermogen en het beheersen van de luchtsnelheid bij het blazen. Door deze aspecten gericht te trainen verbeter je, toon, omvang en uithoudingsvermogen bij het spelen.

Tijdens de Masterclass en privésessies krijg je de mogelijkheid om te trainen met verschillende trainingsapparaten.
Tijden: Masterclass aanvang 10.00 uur / Individueel volgens afspraak Kosten: Masterclass: € 12.50 per persoon (tijdsduur ± 2 uren) / Privésessie: € 47.50 per uur Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel. 0031 (0)6 53766271 en Adams muziekcentrale 0031 (0)475 560700. Meer informatie over Ton Janssen: http://tonjanssen.com/

Losse nummers

Bestel het nieuwste nummer of een eerdere uitgave eenvoudig online.

Los nummer bestellen

Bestellen

Abonnee worden

Mis niets van je favoriete muziekinstrument. Neem nu een abonnement.Tijdelijke aanbieding

Losse nummers

Bestel het nieuwste nummer of een eerdere uitgave eenvoudig online.

Los nummer bestellen

Bladmuziek bestellen

Bestel bijzondere bladmuziek voor klarinet van Uitgeverij de Klarinet. 

Bladmuziek bekijken