Klarinetdagen en meer

1-3 juli: Klarinetstage te Brussel

johnvanLaethemOp 1, 2 en 3 juli 2016 vindt in de kunsthumaniora te Brussel de zevende klarinet- en saxofoonstage plaats. De stage staat open voor alle leerlingen klarinet die een paar jaar les hebben tot en met conservatoriumstudenten. Alle cursisten krijgen dagelijks individuele lessen instrument en/of kamermuziek (duo, kwartet, ...) en spelen mee in een groot klarinetchoir.
De masterclass klarinet wordt dit jaar verzorgd door Arno Piters, internationaal solist en esklarinettist van het Koninklijk Concertgebouworkest van Amsterdam. De volgende docenten geven lessen: John Van Laethem (tevens organisator), Bart Watté, Anne Piirainen, David Van Maele, Nadine Vandingenen en Michèlle Geerlings.
Het slotconcert vindt plaats op zondagavond 3 juli 2016 om 18u in de Liza-Minellizaal van de kunsthumaniora. Aansluitend is er een receptie.
Kostprijs voor de stage: • Internen: 150 € (overnachtingen en maaltijden inbegrepen) / • Externen: 100 € (middagmaal inbegrepen). Aanmelden voor deelname kan tot uiterlijk zondag 19 juni 2016 door het invullen van het inschrijvingsformulier op www.klarinetensaxofoonstage.be of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto: John Van Laethem

Losse nummers

Bestel het nieuwste nummer of een eerdere uitgave eenvoudig online.

Los nummer bestellen

Bestellen

Abonnee worden

Mis niets van je favoriete muziekinstrument. Neem nu een abonnement.Tijdelijke aanbieding

Losse nummers

Bestel het nieuwste nummer of een eerdere uitgave eenvoudig online.

Los nummer bestellen

Bladmuziek bestellen

Bestel bijzondere bladmuziek voor klarinet van Uitgeverij de Klarinet. 

Bladmuziek bekijken