Klarinetdagen en meer

Workshops actieve ademhaling: 22 okt. en 26 nov.

Ton Janssen geeft op 22 oktober (in Diest, B) en 26 november (in Ittervoort, NL) uitleg over de 'actieve ademhaling' aan koperblazers, houtblazers, zangers en sprekers. Hij richt zich op zowel beginnende en gevorderde muzikanten.
Om ontspannen en met een groot bereik te kunnen spelen heb je een actieve ademhaling nodig: een ademhaling die goed getraind en technisch optimaal is. De Masterclass ‘Actieve ademhaling’ gaat in op verschillende aspecten: het trainen van de inademing op diepte en uithoudingsvermogen en het beheersen van de luchtsnelheid bij het blazen. Door deze aspecten gericht te trainen verbeter je, toon, omvang en uithoudingsvermogen bij het spelen. Naast de Masterclass bestaat de mogelijkheid voor privésessies of kleine groepen. Tijdens de Masterclass en privésessies krijg je de mogelijkheid om te trainen met verschillende trainingsapparaten.

Deelname: Masterclass aanvang 10.00 uur Individueel volgens afspraak
Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. +31(0)6 53766271 en Adams muziekcentrale +31(0)475 560700
Kosten: Masterclass: € 12,50 per persoon (tijdsduur ± 2 uren) / Privésessie: € 47, 50 per uur (contante betaling bij aanvang Masterclass)
Aanmelden kan via www.adams-music.nl (kijk bij 'events')

Losse nummers

Bestel het nieuwste nummer of een eerdere uitgave eenvoudig online.

Los nummer bestellen

Bestellen

Abonnee worden

Mis niets van je favoriete muziekinstrument. Neem nu een abonnement.Tijdelijke aanbieding

Losse nummers

Bestel het nieuwste nummer of een eerdere uitgave eenvoudig online.

Los nummer bestellen

Bladmuziek bestellen

Bestel bijzondere bladmuziek voor klarinet van Uitgeverij de Klarinet. 

Bladmuziek bekijken