The Skating Bear voor 4 klarinetten

Bezetting
Klarinetkwartet

Componist
Ivar Römer

€ 17,00

Abonneeprijs: € 15,30

Ivar Römer componeerde The Skating Bear op jonge leeftijd, in 1977: 'Toen ik als twaalfjarige eens achterin in de auto zat, viel me een melodie met ‘akkoordkleuringen’ in en ik zag er meteen een beeld bij. Het was winter. Een vrolijk schaatsende beer op het ijs.' The Skating Bear kan natuurlijk ook gezien worden als een beer op skates of op een skateboard, waardoor je dit stuk ook prima buiten het winterseizoen kunt spelen... The Skating Bear is een vrolijk wiegend, onbekommerd deuntje, met een spannende stuwing in het midden, waarbij zowel de laagste als hoogste tonen op de klarinet aangesproken worden.

Voor klarinettisten van niveau B/C (de meeste partijen voor niveau B+, de hogere noten in partij 2 voor niveau C, maar deze partij kan ook op esklarinet gespeeld worden en is dan eenvoudiger). Duur: 2'30

Ivar Römer studeerde klarinet bij Reinier Hogerheijde en directie bij Lex van Diepen aan het conservatorium te Groningen. Hij dirigeerde verschillende harmonieorkesten, waar hij ook muziek voor schreef en arrangeerde. Hij geeft les aan zijn eigen klarinetschool (klarinetschool-indigo.nl) en enkele andere muziekscholen in het noorden van het land.

Beluister een met de computer gegenereerde versie van deze uitgave:

Prijzen en verzending

  • Alle prijzen inclusief btw
  • Verzendkosten: € 2,50 per verzending binnen Nederland (buiten Nederland: € 6,-)
  • Levertijd: 4 dagen
Bestellen

Abonnee worden

Mis niets van je favoriete muziekinstrument. Neem nu een abonnement.Tijdelijke aanbieding

Losse nummers

Bestel het nieuwste nummer of een eerdere uitgave eenvoudig online.

Los nummer bestellen

Bladmuziek bestellen

Bestel bijzondere bladmuziek voor klarinet van Uitgeverij de Klarinet. 

Bladmuziek bekijken